Werkwijze

1. Intake

Elke opdracht begint met een persoonlijk gesprek. Een gesprek waarin we uw wensen in kaart brengen en advies uitbrengen over de mogelijkheden. Uiteraard komen we langs om een ruimte ter plekke op te meten. U hebt de keuze uit een groot assortiment van zowel onze eigen kwaliteitscollectie of collecties van andere gerenommeerde tapijtmerken.

2. Offerte

Zodra u een keuze heeft gemaakt, rekenen wij alles door aan de hand van het banenplan. Uiteraard worden alle gemaakte afspraken bevestigd en de prijs nauwkeurig vastgelegd.

3. Uitvoering

De uitvoering van de opdracht geschiedt volgens de afspraken die in het offertetraject zijn gemaakt. Er blijft echter altijd ruimte voor flexibiliteit, ook in de samenwerking met andere partijen. Wij controleren altijd of alle materialen zijn afgeleverd en houden contact met u.

4. Oplevering

Voordat we een project daadwerkelijk opleveren, bekijken we alles nog een keer goed. Dit doen we samen met u, aan de hand van de opleveringsbon. Op deze manier kunnen we waar nodig, direct actie ondernemen.

5. Garantie

Nijessen Project & Interieur staat voor kwaliteit en zekerheid. Daarom krijgt u altijd garantie op zowel het tapijt als het leggen. We honoreren alle garantieregelingen van onze gerenommeerde vloerenleveranciers.

Word jij ons volgende project?

Contact