Diensten

Projecttapijt

Tapijt vormt een belangrijke basis voor zakelijk succes in de representatieve projectomgeving.
Hierdoor is combinering van geraffineerde dessins en kleursferen volgens de laatste trends in de internationale projectomgeving een “must”.

Projecttapijt voldoet aan alle eisen voor zwaar gebruik en is speciaal ontwikkeld voor representatieve ruimten; van utiliteitsbouw tot horeca, van bankgebouw tot reclamebureau.

Harde vloeren

Met de meeste harde vloersoorten is het leggen van patronen goed mogelijk, al dan niet naar eigen ontwerp, net als het toepassen van speciale structuren. Dit biedt een perfecte mogelijkheid om een geheel eigen, unieke sfeer te creëren.
Enkele soorten harde vloeren zijn:

 • Linoleum
 • PVC
 • Vinyl
 • Rubber
Schoonlooptapijt

Door het gebruik van schoonlooptapijt wordt het vuil tot 90% tegengehouden. Hierdoor wordt veelvuldig reinigen voorkomen en daarmee de onderhoudsbeurten van de te beschermen oppervlakten met twee derde verminderd, wat een besparing op uw onderhoudskosten geeft van 65%.

Anti-vermoeidheidsmatten

In veel industrieën is het voor de werknemers nodig staand te werken, te lopen en/of te tillen. Experts bevestigen dat matten de productiviteit en de werknemerstevredenheid aanzienlijk verbeteren, waarbij het arbeidsverzuim en chronische ziektes die door lang staan worden veroorzaakt, worden verminderd.

Vloerbeschermers

De wieltjes van bureaustoelen zorgen op de lange duur voor ernstige slijtage aan uw harde en zachte vloerbedekkingen. Helaas niet zelden, is men hierdoor genoodzaakt om de vloeren eerder te vervangen als gedacht.

Om dit probleem te verhelpen, kunt u de vloerplaten neerleggen ter bescherming van uw vloeren. Deze vloerplaten zijn leverbaar in diverse afmetingen en hebben een onderkant voor zien van noppen, geschikt voor tapijt en een gladde onderkant, geschikt voor harde vloeren, zoals linoleum en PVC vloeren.

Reiniging van vloeren

Gezien water de ideale manier is om vuil te transporteren is de sproei-extractie methode een grondige manier om vuil uit tapijt te verwijderen.

Juist om vlekken voor te zijn kan tapijt, na reiniging, met een speciale vloeistof geïmpregneerd worden. Deze onzichtbare laag zorgt ervoor dat vuil en vlekken makkelijker worden afgestoten.

Linoleum dankt zijn goede reputatie vooral aan zijn onverslijtbaarheid. Een linoleum vloer kan jaren mee, mits u het onderhoud op de juiste wijze verzorgt. Het onderhoud van een linoleum vloer kan bestaan uit het strippen [ verwijderen van de oude waslaag ] en uit het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Zodra de linoleum vloer is gereinigd, wordt er een waslaag aangebracht.

Tapijtreinigingsproducten

Voor het verwijderen van vlekken in uw tapijt kunt u bij ons terecht voor het James Starterset, een Eerste Hulp Bij Vlekongelukken voor onderhoud van tapijt, karpet en meubelstoffen.
Een klein formaat van de producten James Vlekkenspray, James Vlekkenwonder en James Water zijn bijeen verpakt samen met een op de verpakking gedrukte James Vlekkenschijf en een katoenen badstof handdoek in een stevige hersluitbare plastic verpakking.

Eveneens bij ons verkrijgbaar is het product TMC 520 – een superieur product om vlekken uit uw tapijt en / of textiel te verwijderen.

Zonwering

Jaloezieën
Jaloezieën zijn in verschillende breedtes te verkrijgen, variërend tussen de 16, 25, 35 en 50 mm. Decoratief en toonaangevend door de eigentijdse kleuren en dessins in aluminium en kunststof.

Lamellen
Wij bieden u een brede collectie aan lamellen, waarbij men een onderscheid maakt tussen aluminium, PVC en stoffen lamellen. Bij de PVC en aluminium uitvoering kunt u een keuze maken tussen recht en gebogen. De collectie stoffen lamellen bestaat voor meer dan 75% uit wasbare stoffen. Een overvloed aan kleuren en dessins geven u een keuze uit ruim 300 uitvoeringen.

Screens
Met screens wordt het invallende zonlicht op een aangename wijze gefilterd, waardoor het interieur voldoende verlicht en de schittering op de monitoren gereduceerd wordt. Tevens wordt de warmtestraling van buitenaf voor meer dan 80% geweerd, waardoor binnen een aangename temperatuur gecreëerd wordt.

Sanitaire artikelen

Voor het inrichten van uw sanitaire ruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en bevestigen voor u diverse soorten:

 • Zeepdispensers
  Met industriële, lotion en bacteriostatische handzepen
 • Toiletrolhouders
  Voor de standaard toiletrol tot jumbo rollen
 • Handdroog systemen
  Papieren handdoekjes en warme lucht drogers
 • Luchtverfrissing
  Door middel van een spray of geurstrips
 • Afvalbakken
  Klein en groot voor wandmontage of plaatsing op de vloer
Infrarood

Unieke en slanke infrarood verwarmingen van Eco2heat zijn gezond, duurzaam en voordelig.

Met Eco2heat maakt u van uw kantoor, huis of werkplaats een gezonde en comfortabele verblijfsplaats.

Zonnestraling werkt gezondheidsbevorderend en verwarmt, in tegenstelling tot andere systemen, de muren, objecten en uw lichaam in plaats van de lucht. De lucht wordt weer gebruikt waarvoor die bedoeld is: koele zuurstof inademen in plaats van warmte transporteren. De lucht blijft koel en u kunt natuurlijk ventileren. Geen tocht of risico op schimmelvorming.

Installatie- en montagekosten blijven tot een absoluut minimum beperkt. Er is enkel een stopcontact met 220V nodig.

Naast comfortabel en gezond is het elektraverbruik zeer laag: met 30 Watt per m2 houdt u de ruimtes op temperatuur met korte stookperioden.